Siirry suoraan sisältöön

Alavuden Helluntaiseurakunta

Lapsityö

Perhekahvila

Perhekahvila toimii seurakuntamme lastenhuoneessa aamupäivisin parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 10-12.  Perhekahvila tarjoaa isille ja äideille mahdollisuuden istahtaa jutustelemaan keskenään kahvikupposten äärellä samaan aikaan kun lapset leikkivät yhdessä. Perhekahvila on tauolla koulujen loma-aikoina.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on sunnuntaisin samanaikaisesti seurakunnan tilaisuuksien kanssa, koulujen loma-aikoja lukuun ottamatta. Pyhäkoulu on suunnattu 3-vuotiaista lapsista aina 2. luokkalaisiin saakka. Alle 3-vuotiaat voivat osallistua vanhemman kanssa. Pyhäkoulu on tauolla koulujen loma-aikoina.

Varkkikerho

Varkkikerho on suunnattu 3.–6. luokkalaisille alakouluikäisille lapsille.

Lastenleirit

Seurakuntamme järjestää kesäisin toiminnallisia lastenleirejä, joissa myös pidetään esillä Raamatun sanomaa lasten kehitystasoa vastaavalla tavalla.

Nuorisotyö

#tkhn

Nuortenillat on suunnattu yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuoret kokoontuvat omiin #tkhn-iltoihinsa seurakunnan alakerrassa olevassa takkahuoneessa perjantaisin klo 20. Illat koostuvat Raamatun opetuksesta, keskustelusta, rukouksesta, ja yhdessäolosta.

Perhetyö

Seurakunnassamme järjestetään säännöllisesti tapahtumia perheille ja/tai aviopareille.

Lähetystyö

Jeesuksen antaman lähetyskäskyn mukaan pyrimme osaltamme edistämään sitä, että evankeliumi leviäisi kaikkien kansojen keskuudessa.

Etiopia

Kannatamme säännöllisesti Tedderien perhettä Etiopiaan suuntautuvassa työssä.

Pohjois-Makedonia

Tuemme Rilinda Hoxhaa Pohjois-Makedoniassa etnisten albanialaisten parissa.

Saavuttamattomat kansat ja muslimityö

Osallistumme saavuttamattomien kansojen tavoittamiseen muslimimaailmassa.

Avainmedia

Olemme sitoutuneet rukoilemaan Avainmedian kautta tehtävän medialähetystyön puolesta.
Järjestämme kuukausittain lähetysrukousiltoja.

DIAKONIA-/Avustustyö

ELINTARVIKEJAKO

Tarjoamme lahjoituksina saatavia elintarvikkeita niitä tarvitseville. Elintarvikejako on keskiviikkoisin ja perjantaisin, alkaen klo 12 kahvitteluhetkellä. Lisäksi Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) jakaa tiloissamme elintarvikkeita lapsiperheille joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18.

HYVÄLLÄ SYDÄMELLÄ  -HANKE

Alavuden Helluntaiseurakunta on mukana Hyvällä sydämellä -hankkeessa.
 
Hyvällä sydämellä -hanke on Suomen Helluntaikirkon Euroopan sosiaalirahasto+ -rahoitteinen hanke, joka on suunnattu erityisesti työttömille vähävaraisille ja heidän perheilleen. Hanke kattaa koko Suomen ja sen käytännön toteuttajina on yli 100 helluntaiseurakuntaa ja kolme järjestöä.
 
Hankkeessa jaetaan 40 euron suuruisia maksukortteja.
 
Jokaisen avuntarvitsijan tilanne kartoitetaan henkilökohtaisesti ja häntä ohjataan hänelle sopiviin palveluihin ja liitännäistoimiin. Avuntarvitseville tarjotaan tarpeen mukaan yhteisöllisyyttä, mielen hyvinvointia ja elämänhallintaa lisäävää toimintaa.
 
Avustus edellyttää aina henkilökohtaisen tapaamisen ja elämäntilanteen kartoituksen.

Lisätietoa avustuksen saamisesta ja tapaamisten varaaminen: 

Pastori Jimmy Huhtala 0401480082 jimmy.huhtala(at)gospeli.net

Radiotyö

Seurakuntamme tekee säännöllisesti yhteistyötä Järviradion kanssa, ja osa jumalanpalveluksistamme on kuunneltavissa myös radiosta. Lisäksi olemme yhdessä lähialueiden helluntaiseurakuntien kanssa suorissa radiolähetyksissä hengellisten iltojen merkeissä, ja tuotamme aamuhartauksia.