Kirkko

Alavuden 

HELLUNTAISEURAKUNTAUutisia ja rukousaiheita lähetyskentältä

Rostislavin kirje 19. tammikuuta 2013

Tervehdimme teitä, rakkaat veljet ja sisaret! Rauha teille!

Ottakaa vastaan tervehdys koko perheeltämme. Olemme kiitollisia Herralle, joka antaa meille voimaa, terveyttä ja lähettää meille kaiken tarpeellisen elämässä. Samoin haluamme kiittää teitä materiaalisesta avusta perheellemme, osallisuudestanne työhömme itäisessä Ukrainassa. Rukoilemme puolestanne ja siunaamme teitä. Uskomme, että tämä on tehnyt Herra, ja siitä kunnia Hänelle! Saakoon Hän siunata teitä ja tehdä teidät järkähtämättömiksi työssään.

Marraskuusta lähtien olemme pitäneet kokoukset omassa rukoushuoneessamme. Asetuimme sinne, kun katot ja seinät eivät olleet vielä valmiita, eikä rakennuksessa todellakaan ollut viihtyisää, mutta päätimme kuitenkin siirtyä sinne ja vähitellen viimeistellä tilat. Nyt olemme saaneet valmiiksi katon, valot ja seinät. Seurakunta on uhrannut, ja Herra on myös vaikuttanut ystävissämme uhrimieltä. Kesään mennessä toivomme, että kaikki sisätyötkin olisivat valmiita. Sali on lämmin, eivätkä lämmityskulut ole suuret.

Seurakunnassa on nyt aivan erilainen tunne, kun olemme omassa rukoushuoneessamme. Ihmiset pitävät kovasti kokouksistamme. Joka aamu rukoilemme seurakunnan ja Ukrainan puolesta, herätyksen puolesta seudullamme, myös teidän seurakuntanne puolesta. Sen jälkeen, kun olemme saaneet omat tilat käyttöömme, on kokouksissa alkanut käydä paljon uskosta osattomia. Jouluna heitä oli kymmenen, lapset mukaan lukien, ja kokous oli todella siunattu. Evankeliointiryhmä käy muutaman kerran viikossa kaupungilla jakamassa kirjallisuutta ja kutsumassa tilaisuuksiimme.

Tässäpä viimeisimmät uutisemme. Rukouksin puolestanne

Velitshkon perhe

1. Sisäkuva uudesta rukoushuoneesta

1. Sisäkuva uudesta rukoushuoneesta

2. Velitshkon perhe jouluseimeln äärellä

2. Velitshkon perhe jouluseimeln äärellä

3. Seurakunnan nuoria joulujuhlassa

3. Seurakunnan nuoria joulujuhlassa